Бубка взяв участь у презентації програми продовження життя

Бубка взяв участь у презентації програми продовження життя "Довголіття-Кардіо"

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка відвідав Центр дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України, де взяв участь в презентації програми "Довголіття-Кардіо".

Цей проект одного з найкращих фахівців світу у галузі кардіології Іллі Ємця спрямованої на збереження і продовження життя, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК України.

Почесним гостем заходу був президент Національної академії наук Борис Патон, який минулого року відсвяткував своє 100-річчя. Під час теплого спілкування з Сергієм Бубкою він пригадав спортивні здобутки головного олімпійця країни, зокрема, 35 світових рекордів, встановлених уславленим стрибуном з жердиною.

Читайте також: Національний олімпійський комітет розпочав співпрацю зі страховою компанією "ІНГО Україна"

"Це чудова програма, адже здоров'я – головна цінність людини, і кожен крок, спрямований на його покращення та збереження – благородна й важлива місія. Національний олімпійський комітет і науковий парк "Кардіо-Плюс" підписали меморандум про співпрацю і взаємодію. Важливо, що до цієї програми долучилися 130 провідних олімпійців країни, які готуються до Олімпійських ігор в Токіо-2020 і проходять поглиблене медичне обстеження на базі центру. Яскравий приклад Бориса Патона - видатної особистості, яка веде активний спосіб життя і подолала 100-річний рубіж, є чудовим орієнтиром для кожного", - зазначив Бубка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-