Збірну України з футболу зустріли в Лісабоні у вишиванках

Збірну України з футболу зустріли в Лісабоні у вишиванках

Відео
Укрінформ
Збірну України з футболу, яка вчора прибула до Лісабону на матч проти Португалії в рамках відбору Євро-2020, шанувальники зустріли в аеропорту у вишиванках і з синьо-жовтими прапорами.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

“Переліт зайняв 4 години 20 хвилин. Португалія зустріла весняним теплом (+17°C) й українською щирістю. На виході з терміналу на команду чекала група наших земляків у вишиванках і з синьо-жовтими прапорами. Вони гучно скандували: “Україна! Україна!” — відтак збірники одразу відчули себе, наче вдома”, - йдеться в повідомленні.

Відео зустрічі української команди в Лісабоні:

Як повідомляв Укрінформ, головний тренер збірної України Андрій Шевченко взяв на стартові матчі відбору до Євро-2020 25 футболістів. Поза складом опинилися заявлені раніше Віктор Коваленко та Володимир Шепелєв.

Читайте також: Сьогодні збірна України у складі 25 футболістів вирушить до Лісабона

Сьогодні українські футболісти проведуть передматчеве тренування, яке розпочнеться о 21.00 за київським часом. 22 березня "жовто-сині" стартують у кваліфікації Євро-2020 виїзним поєдинком з португальцями в Лісабоні, а 25 березня зустрінуться з Люксембургом. Початок матчів - о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-