На фестивалі Muromets Fest у Миколаєві планується встановити два національних рекорди

На фестивалі Muromets Fest у Миколаєві планується встановити два національних рекорди

Укрінформ
У Миколаєві відбудеться богатирський фестиваль Muromets Fest 2019 Mykolaiv Edition, де планується встановити два національних рекорди.

23 березня у Миколаєві планується встановити два силових національних рекорди – перетягнути одночасно 8 вантажівок вагою по 8 тонн кожна та підняти зубами вагу у 200 кг. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

«23 березня на Соборній площі Миколаєва зберуться найсильніші люди планети для проведення фестивалю Muromets Fest 2019 Mykolaiv Edition. Він продовжить серію авторських фестивалів, які поєднують славетну історію України з сучасною спортивною культурою», - йдеться у повідомленні.

Гості фестивалю стануть свідками реєстрації одразу двох силових національних рекордів. На очах у глядачів 4 українські чемпіони та рекордсмени світу, серед яких Павло Гайша, Денис Дубровський, Сергій Пономарьов та Артем Ушенко, разом потягнуть 8 фур. А рекордсмен GUINNESS WORLD RECORDS Олег Тягнизуб спробує перевершити сам себе та підняти зубами вагу у 200 кг (до цього він піднімав 165 кг).

Читайте також: Миколаївські богатирі встановлять новий національний рекорд

Серед спеціальних гостей заходу - дворазовий володар титулу «Найсильніша людина світу» - Василь Вірастюк, а також чемпіон та рекордсмен світу, президент Федерації стронгмену України Сергій Конюшок.

Крім того, миколаївці зможуть побачити неймовірне видовище – «Бензопила шоу», позмагатись у силі й витривалості зі стронгменами з усієї України та взяти автографи у спеціальних гостей фестивалю.

На Соборній площі також буде організовано багато тематичних спортивних, історичних, дитячих зон. А завершиться день під улюблені хіти хедлайнера фестивалю – гурту С.К.А.Й.

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-