Степаненко: Мораес дуже працьовитий, думаю, він допоможе збірній України

Степаненко: Мораес дуже працьовитий, думаю, він допоможе збірній України

Укрінформ
Хавбек національної футбольної збірної України Тарас Степаненко прокоментував отримання українського громадянства етнічним бразильцем 31-річним Жуніором Мораесом і розповів про сподівання від перших матчів відбору Євро-2020.

Степаненко, зокрема, зазначив, що Мораес довго зможе тримати себе в ігровому тонусі і допоможе нашій збірній, повідомляє XSport

"Мораес - дуже працьовитий хлопець, думаю, він допоможе збірній. Я знаю, як Мораес тренується, такий футболіст спокійно може тримати себе у тонусі до 35-ти років. Жуніор добре розмовляє російською. Він дуже комунікабельний, ще розмовляє англійською... Давно не бачився з партнерами по збірній, дуже мало часу на підготовку до матчу з Португалією. Думаю, що спарені матчі - це добре. І добре, що з Португалією перший - більше сил буде. Відбір на Євро-2020 буде жорстким. Думаю, що ми теж виросли як команда. Всі хлопці у нормальному психологічному стані", - сказав хавбек "Шахтаря".

Читайте також: Жуніор Мораес отримав виклик до збірної України з футболу

Нагадаємо, відбір до Євро-2020 збірна України, до складу якої увійшов і Жуніор Мораес, розпочне 22 березня проти Португалії у Лісабоні на стадіоні "Да Луш", а потім 25 березня зіграє на арені "Жозі Бартель" з Люксембургом.

У групі В кваліфікації Євро, окрім названих, також виступлять команди Сербії та Литви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-