Збірна України вирушить із Лісабона із заробленими очками - Коноплянка

Збірна України вирушить із Лісабона із заробленими очками - Коноплянка

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Євген Коноплянка поділився своїми очікуваннями від старту команди Андрія Шевченка у відбірковому циклі чемпіонату Європи 2020 року.

Євген Коноплянка на відкритому тренуванні національної збірної України з футболу, зокрема, зазначив, що вірить у свою команду, яка вирушить після матчу проти Португалії з Ліссабона із заробленими очками.

“Ми не боятимемося Португалію. Нам треба вийти на поле й показати свій рівень гри. Ми знайшли її, вона в нас виходила в Лізі націй. Я вірю, що ми вилетимо з Лісабона із заробленими очками.

Люксембург — прохідний суперник для України? Не варто так говорити. Футбол карає тих, хто недооцінює своїх супротивників”, - цитує Коноплянку прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Мораес отримав у збірній України з футболу комплект форми з номером 18

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня футболісти збірної України провели відкрите тренування напередодні стартового матчу відбору чемпіонату Європи-2020 проти команди Португалії (22 березня). З трибун київського НСК "Олімпійський" за ними спостерігали близько 2 тисяч уболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-