Наставник ФК

Наставник ФК "Львів" Бакалов – кращий тренер 22 туру УПЛ

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу “Львів” Юрій Бакалов визнаний кращим тренером 22 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

“Наш сьогоднішній лауреат – головний тренер ФК "Львів" Юрій Бакалов. Його підопічні завоювали право виступати у шістці найсильніших на другому етапі. ФК “Львів” не пропускає третій тур поспіль після прикрої лютневої поразки від “Чорноморця”. В гостях команда не знає поразок із серпня місяця ось уже дев’ять виїздів підряд. Підопічні Бакалова – у трійці найкращих в УПЛ за результатами виїзних матчів та за підсумком ігор лютого-березня 2019 року, тож її стратегічний успіх – закономірний та тримається на серйозному підґрунті”, - йдеться в повідомленні.

Юрій Бакалов переміг у номінації “Кращий тренер туру” із середнім балом 4,8:
номінальний результат команди – 5,
труднощі в вишикуванні та керуванні підопічними – 4,
майстерність в роботі з кадрами – 5,
тренерська майстерність – 5,
накопичувальний критерій – 5.

Фахівці відмітили, що ФК “Львів” – особливий колектив, який бореться за визнання в великому місті із значними історичними футбольними традиціями, а також сповідує особливу кадрову філософію, яка вимагає від тренерського штабу всієї майстерності в роботі з підопічними, серед яких – низка молодих гравців, легіонерів. У 22 турі УПЛ “левам” вдалося здобути виїзну перемогу над “Десною” – одним із безпосередніх конкурентів, що й забезпечило ФК “Львів” змагання з найсильнішими у вирішальній фазі турніру.

Читайте також: "Десна" програла "Львову", "Карпати" обмінялися голами з "Маріуполем" у Прем'єр-лізі

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня "Десна" вдома з рахунком 0:1 поступилася ФК "Львів", у складі якого відзначився бразильський легіонер Педро Феррейра (57-ма хвилина).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-