Півзахисник “Динамо” Циганков став кращим гравцем 22 туру УПЛ

Півзахисник “Динамо” Циганков став кращим гравцем 22 туру УПЛ

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” Віктор Циганков визнаний кращим гравцем 22 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-Ліги.

Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ.

“Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 22 туру Чемпіонату УПЛ. За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник “Динамо” Віктор Циганков, який у матчі з “Олімпіком” забив м’яч і зробив результативний пас. Він на два бали випередив півзахисника “Арсеналу-Києва” Сергія Вакуленка”, - йдеться в повідомленні.

До складу експертної ради увійшли: Леонід Буряк, Олег Венглинський, Ігор Шуховцев, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Артур Валерко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

Читайте також: "Олімпік" програв "Динамо" у чемпіонаті України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня футболісти донецького "Олімпіка" з рахунком 1:2 поступилися київському "Динамо" у 22-му турі УПЛ. Авторами голів на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського стали Олексій Гай (27-ма хвилина, з пенальті) - Віктор Циганков (13-та хвилина, з пенальті), Назарій Русин (39).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-