Мораес отримав у збірній України з футболу комплект форми з номером 18

Мораес отримав у збірній України з футболу комплект форми з номером 18

Укрінформ
Новоспечений гравець збірної України з футболу Жуніор Мораес прибув до розташування команди і отримав комплект форми з номером 18.

Утім, це не означає, що в новачка збірної України з футболу Жуніора Мораеса буде саме 18-й ігровий номер. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

“Сьогодні близько 11-ї години Жуніор Мораес, якого Андрій Шевченко викликав для підготовки до стартових матчів Євро-2020, прибув до розташування збірної України в готелі “Хілтон”. Гравця зустріли адміністратори збірної та представники прес-служби ФФУ. Жуніор одразу ж отримав екіпірування — вільним був комплект із 18-м номером, що, утім, не означає, що в новачка буде саме такий ігровий номер”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Жуніор Мораес отримав виклик до збірної України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, 31-річний бразильський форвард донецького футбольного клубу “Шахтар” Жуніор Мораес отримав українське громадянство і зможе виступати за національну збірну країни з футболу. 22 березня "жовто-сині" стартують у кваліфікації Євро-2020 виїзним поєдинком з португальцями в Лісабоні, а 25 березня зустрінуться з Люксембургом.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-