Експерти та медіа вірять в успішний старт збірної України у відборі на Євро-2020

Експерти та медіа вірять в успішний старт збірної України у відборі на Євро-2020

Фото
Укрінформ
У Києві відбулась чергова зустріч експерт-клубу ТМ Parimatch.

Футбольна збірна України повинна успішно розпочати відбірковий турнір чемпіонату Європи-2020. До такої думки схиляються провідні футбольні експерти, які мали змогу поспілкуватися з представниками ЗМІ на черговому засіданні експерт-клубу ТМ Parimatch. Про це повідомляє Укрінформ.

За словами першого віце-президента ФФУ Олега Протасова, сьогодні у збірній України чудова атмосфера. Команда відчуває підтримку усієї країни і налаштовується на позитивний результат. І якби преса не залякувала  феноменальною формою лідера збірної Португалії Кріштіану Роналду, у нашої команди є план і є достатньо виконавців аби гідно зіграти в Лісабоні.

Читайте також: Україна жорстко боротиметься з маніпуляціями у спортивних змаганнях

«Наше завдання – йти від гри до гри. Тому зараз думаємо виключно про найближчий поєдинок проти Португалії. Найближчими днями ми повинні проаналізувати стан викликаних до збірної гравців і за результатами аналізу будемо вже визначати нашу стратегію, тактику і кадри. Так, Португалія фаворит в нашій групі, але нам головне зіграти у свою гру і набрати очки», - розповів один з тренерів збірної Олександр Шовковський.

«Ніхто не боїться Португалію. Ми всі пересвідчились, що команда Андрія Шевченка вміє грати. До того ж у відмінній формі наші лідери півзахисту – Марлос, Зінченко, Малиновський. Україна здатна привезти з Лісабону очки», - зазначив екс-тренер збірної Йожеф Сабо.

Також на засіданні експерт-клубу згадали успішні матчі нашої збірної проти Португалії у відборі на ЧС-98 (2:1 і 0:1) і обговорили деякі проблемні моменти у грі «синьо-жовтих». Скажімо, тренерам збірної доведеться вирішувати питання нейтралізації Роналду на тлі кадрових проблем у нашому центрі захисту та не найкращої форми провідного воротаря збірної Пятова.   

Читайте також: Букмекерство має стати одним із джерел доходів бюджету – Вадим Місюра

«ТМ  Parimatch й надалі реалізовуватиме різноманітні медіа-проекти. Зокрема, ми задоволені, що наш експерт-клуб допомагає професійно оцінити стан, гру та перспективи збірної України у відборі Євро-2020», - підвів підсумок зустрічі представник ТМ Parimatch Вадим Місюра.

Нагадаємо, у відборі на Євро-2020 збірна України стартує з двох матчів на виїзді. 22 березня у Лісабоні наша збірна зіграє проти Португалії, а 25 березня – проти Люксембургу.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-