Реванш і престиж

Реванш і престиж

Укрінформ
Сьогодні «Динамо» спробує перемогти «Челсі» в повторному матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Динамо» (Київ, Україна) – «Челсі» (Лондон, Англія). Ліга Європи. 1/8 фіналу. Повторний матч. 14 березня. 19:55. Київ. НСК «Олімпійський». Головний арбітр: Тобіас Штілер (Німеччина). Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1».

Результат першого матчу в Лондоні (3:0 на користь «Челсі»), а головне рівень футболу, який показали суперники, перетворив сьогоднішній поєдинок у щось на кшталт товариської гри при заповнених трибунах. Те, що «Челсі» виходить у чвертьфінал Ліги Європи, ніби й зрозуміло. Так, у сучасному футболі і трапляються неймовірні речі, але у можливість відігратись не вірять навіть динамівці та їх вболівальники.

Читайте також: Вербич не зіграє за “Динамо” в завтрашньому матчі проти “Челсі”

Натомість в «Динамо» погоджуються, що у команд серйозна різниця в класі. «Це був зовсім інший рівень. Люди показали, як потрібно грати в футбол. Вони все роблять на швидкості, у них сильний чемпіонат. Нам було важко в роботі з м'ячем, адже гравці суперника приймали рішення на 1-2 секунди швидше, ніж ми збиралися відібрати м'яч або перекрити зони - ми просто не встигали за ними», - поділився своїми враженнями Віталій Буяльський. За його словами, в Києві тепер хочеться просто показати хорошу гру для наших вболівальників. «Наскільки я знаю, всі квитки продані. Наша команда намагатиметься продемонструвати колективну гру, показати, що ми теж вміємо забивати і перемагати», - додав Буяльський.

Перемога над «Челсі» для киян стала швидше питанням престижу ніж турнірним завданням. До того ж ніхто не відміняв покращення клубного рейтингу, поповнення очками єврокубкового коефіцієнту України і преміальних від УЄФА. Нарешті, перемогти «Челсі» - це завжди гарний фрагмент у кар’єрі та важливий пункт в резюме. А це значить, що «Динамо» сьогодні гратиме лише на перемогу.

Читайте також: Хацкевич прокоментував можливість Гармаша зіграти в нападі в матчі з "Челсі"

Якщо з бажанням і мотивацією ми розібралися, то як саме кияни збираються брати реванш у «Челсі» - питання відкрите. Знову не гратиме атакуючий півзахисник Вербич, який перехворів ангіною. Під питанням участь в матчі нападника Русина, у якого пошкодження. За таких обставин на позиції чистого форварда знову зіграє Гармаш. В останньому турі УПЛ проти «Арсенала» Денис вже грав у нападі і навіть забив два м’ячі. Роль центрфорварда добре знайома Гармашу з часів  юнацького футболу, тому вибір Олександра Хацкевича є цілком логічним.

Щодо інших позицій, то дискваліфікованого Буяльського в центрі півзахисту можуть замінити Андрієвський чи Алібеков. Свій шанс повинні отримати також Сідклей та Смирний. Обидва вони зараз у відмінній формі і точно не зіграють гірше за динамівських півзахисників у Лондоні.

Святослав Василик, Київ  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-