Роналду прокоментував свій хет-трик в матчі “Ювентус” - “Атлетико”

Роналду прокоментував свій хет-трик в матчі “Ювентус” - “Атлетико”

Укрінформ
Португальський форвард італійського футбольного клубу “Ювентус” Кріштіану Роналду прокоментував свій хет-трик в поєдинку з іспанським “Атлетико” в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Кріштіану Роналду в коментарі Sky Sport Italia, зокрема, зазначив, що саме для таких важливих перемог “Ювентус” і запросив його до клубу.

"Це мала бути особлива ніч, так і сталося. Не лише через голи, а через все відношення команди. Це той менталітет, який і потрібен в Лізі чемпіонів, ми знаходимося на правильному шляху.

Ось чому “Ювентус” запросив мене до себе, щоб допомогти в такі чарівні ночі. “Атлетико” - дуже складна команда, але ми також сильні. Ми довели, що заслужили перемогу, але про фінал поки говорити рано, потрібно робити це крок за кроком”, - цитує Роналду Sport Arena.

Читайте також: "Ювентус" і "Манчестер Сіті" вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня "Ювентус" після виїзної поразки в Мадриді (0:2) переміг "Атлетико" з рахунком 3:0 в Турині та вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Хет-трик у цьому поєдинку зробив 34-річний Кріштіану Роналду (на 27-й хвилині, 48-й та 86-й з пенальті).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-