В горах на Львівщині проходить перша зимова Гімназіада

В горах на Львівщині проходить перша зимова Гімназіада

Укрінформ
Перша зимова Гімназіада України проходить у високогірному селі Тисовець на Львівщині.

 Участь у ній беруть майже 100 учнів, які представляють збірні команди Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської, Харківської областей та м. Києва. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

“Школярі змагаються у 2 видах спорту: біатлоні та лижних гонках. Юні біатлоністки змагатимуться у мас-старті на дистанції 7,5 км, а юнаки – на дистанції 10 км. Також визначатимуть кращих у спринті на дистанції 6 км (юнаки, зброя на рубежі) та 5 км (дівчата, зброя на рубежі). У змішаній естафеті юнаки 2002-2003 років народження долатимуть 7,5 км, а дівчата-однолітки дистанцію 6 км, водночас школярі 2004-2005 років народження долатимуть дистанції по 5 км”,- йдеться у повідомленні.

Читайте також: Майстер спорту міжнародного класу з Рівного став чемпіоном Європи з ґо

Зимова Гімназіада України проводиться відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Безпосередню організацію у Львівській області забезпечують обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-