Українська біатлоністка пробилася до ТОП-10 чемпіонату світу

Українська біатлоністка пробилася до ТОП-10 чемпіонату світу

Укрінформ
Українка Анастасія Меркушина посіла 10-те місце в індивідуальній гонці на 15 км з чотирма вогневими рубежами на чемпіонаті світу з біатлону в Естерсунді (Швеція).

Меркушина подолала дистанцію з одним штрафним колом, вперше у кар'єрі увійшовши до першої десятки світової першості, повідомляє Укрінформ.

Юлія Джима і Юлія Журавок з чистою стрільбою посіли відповідно 12-те і 14 місця, Валя Семеренко з трьома промахами - 36-та серед 93-х учасниць.

Перемогла олімпійська чемпіонка шведка Ганна Еберг (0 промахів), "срібло" дісталося лідеру загального заліку Кубка світу італійці Лізі Віттоцці (відставання 23,6 секунди; 0 промахів), "бронзу" отримала француженка Жюстін Бреза (+32,5; 1).

Чоловіча індивідуальна гонка відбудеться 13 березня. Наступного дня чемпіонат світу продовжиться одиночною змішаною естафетою (сингл-мікст). Чоловіча та жіноча естафети пройдуть 16 березня, мас-старти 17 березня закриють змагальну програму.

Читайте також: Біатлон: Підручний пропустить індивідуальну гонку на чемпіонаті світу в Швеції

Нагадаємо, Дмитро Підручний з Тернополя став чемпіоном світу в гонці переслідування. Представник фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" першим в історії українського біатлону піднявся на п'єдестал чоловічої гонки чемпіонату світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-