Кролла хоче створити один з

Кролла хоче створити один з "найбільших шоків" в історії боксерської Британії

Укрінформ
Британський боксер Ентоні Кролла поділився очікуваннями від бою з українським чемпіоном WBA/WBO в легкій вазі Василем Ломаченком.

Ентоні Кролла в коментарі Press Association Sport, зокрема, зазначив, що всю кар’єру готувався до такого бою, який відбудеться 12 квітня в Лос-Анджелесі проти українського чемпіона.

“Дуже і дуже мало людей очікували, що я піду на це і спробую створити один з найбільших шоків в історії боксерської Британії. Так що мені нема чого втрачати в цьому сенсі. Але я маю свої власні очікування і вийду в ринг з мотивацією зробити це, щоб всі навколо мене пишалися. Я хочу, щоб мене запам'ятали назавжди за це.

Я пережив темні місця, важкі місця і це допоможе мені. Щоб перемогти 12 квітня мені потрібно виступити краще, ніж коли-небудь раніше. Ця ідея підживлює мене, а не тисне. Думаю, що все, через що мені довелося пройти протягом кар'єри, просто готувало мене до подібного вечора.

Я не вважаю себе боксером з рейтингу Р4Р, але я боксер світового рівня - я виграв пояс чемпіона світу, перемагав чемпіонів світу в своїх останніх боях, перемагав боксерів світового рівня”, - цитує Кроллу XSPORT.

Читайте також: Український боксер Ломаченко провів відкрите тренування перед боєм з Кроллою

Як повідомляв Укрінформ, чемпіон WBA та WBO у легкій вазі українець Василь Ломаченко пообіцяв влаштувати в США ефектне шоу для уболівальників під час бою з британцем Ентоні Кроллою. На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBA та WBО.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-