Пляжний футбол: збірна України проведе два збори перед Всесвітніми іграми

Пляжний футбол: збірна України проведе два збори перед Всесвітніми іграми

Укрінформ
Головний тренер збірної України з пляжного футболу Євген Варениця розповів про підготовку команди до відбору на Всесвітні пляжні ігри в американському Сан-Дієго.

Євген Варениця, зокрема, зазначив, що збірна України з пляжного футболу планує провести два навчально-тренувальні збори перед етапом відбору, який відбудеться в Іспанії.

“У рамках підготовки до відбору в Іспанії ми плануємо провести два навчально-тренувальні збори. Перший відбудеться 30 березня — 7 квітня в Івано-Франківську, а другий — орієнтовно за два тижні в Баку. Перед кожним збором команда по три дні готуватиметься в Києві. ...Наразі є домовленість із Федерацією пляжного футболу Азербайджану про проведення трьох товариських матчів зі збірною цієї країни”, — цитує Вареницю прес-служба Федерації футболу України.

Під час українського збору тренер планує задіяти 15 польових гравців і трьох воротарів, а в азербайджанському — 10 або 11 польових гравців і двох воротарів.

Читайте також: Україна посіла 17 місце у рейтингу Всесвітньої організації пляжного футболу

Відбір на Всесвітні пляжні ігри у США стане першим великим турніром, який очікує українських “пляжників”. Етап проходитиме в Іспанії 4 - 12 травня. Фінальна частина ігор відбудеться в Сан-Дієго 9 — 14 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-