Біатлон: Кривонос дебютує в складі збірної України на останньому етапі Кубка світу

Біатлон: Кривонос дебютує в складі збірної України на останньому етапі Кубка світу

Укрінформ
Талановита українська біатлоністка Анна Кривонос, яка посіла 9 місце в загальному заліку Юніорського кубка IBU сезону-2018/19, вперше потрапить до заявки основної команди.

21-річна біатлоністка Анна Кривонос відправиться разом з основою збірною України до норвезького Холменколлена на останній етап Кубка світу. Про це повідомили джерела Sport Arena.

Анна Кривонос має велику кількість нагород в юніорських змаганнях: вона ставала чемпіонкою світу серед дівчат 2015 року, а 2018 року вона здобула “срібло” в індивідуальній гонці.

Крім Кривонос на останньому етапі Кубка світу в складі збірної України дебютує Катерина Бех, яка здобула це право завдяки виступу на Юнацькому чемпіонаті світу. Участь Бех не впливатиме на квоту українок - вона має особисту квоту, тому на старт в спринті зможуть вийти шість біатлоністок.

До складу першої команди входять Віта Семеренко, Валентина Семеренко, Юлія Джима, Анастасія Меркушина та Юлія Журавок. Олена Підгрушна достроково завершила сезон через проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Біатлон: німкеня Геррманн виграла переслідування на чемпіонаті світу, Меркушина - 15-та

Останній в нинішньому сезоні етап Кубка світу з біатлону пройде в Холменколлені 21 - 24 березня. Спортсмени змагатимуться в спринті, гонці переслідування і мас-старті.

Фото: biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-