Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "ПСЖ" - "МЮ", "Порту" - "Рома" у Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Чергові поєдинки у відповідь 1/8 фіналу визначать у середу, 6 березня, ще двох учасників чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів УЄФА.

Футболісти французького "Парі Сен-Жермена" на "Парк-де-Пренс" у Парижі зійдуться з англійським "Манчестер Юнайтед" (перша гра - 2:0), а португальський "Порту" на рідному "Драгау" зустрінеться з італійською "Ромою" (1:2), повідомляє Укрінформ.

Поєдинок у Парижі покаже телеканал "Футбол 2", зустріч в Порту - "Футбол 1". Обидва матчі розпочнуться о 22.00 за київським часом.

Решта учасників чвертьфіналу розіграшу визначиться наступного тижня. 12 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють італійський "Ювентус" та іспанський "Атлетико" (0:2), англійський "Манчестер Сіті" і німецький "Шальке" (3:2), 13 березня - іспанська "Барселона" і французький "Ліон" (0:0), німецька "Баварія" та англійський "Ліверпуль" (0:0).

Читайте також: "Реал" розгромно програв "Аяксу" і вибув з Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів напередодні стали амстердамський "Аякс", який за сумою двох матчів залишив за бортом турніру чинного володаря титулу іспанський "Реал" (1:2, 4:1), та англійський "Тоттенгем", двічі вигравший у німецької "Боруссії" з Дуртмунда (3:0, 1:0).

Жеребкування 1/4 фіналу відбудеться 15 березня у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньйоні.

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА 1 червня прийматиме стадіон "Метрополітано" в Мадриді.

Фоото: Getty Images/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-