Олександр Абраменко визнаний кращим спортсменом лютого в Україні - НОК

Олександр Абраменко визнаний кращим спортсменом лютого в Україні - НОК

Укрінформ
Національний олімпійський комітет України визнав віце-чемпіона світу з фристайлу Олександра Абраменка кращим спортсменом лютого в Україні.

Його особистий наставник головний тренер збірної України з фристайлу Енвер Аблаєв визнаний кращим тренером. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Високого визнання НОК олімпійський чемпіон-2018 з фристайлу (лижна акробатика) Олександр Абраменко удостоєний завдяки чудовому виступу на чемпіонаті світу, який відбувся в Дір-Веллі (США). Спортсмен завоював срібну медаль, яка стала першою нагородою чемпіонатів світу в його кар'єрі та другою в історії української лижної акробатики, а разом з тим і найвищим досягненням українських спортсменів в олімпійських номерах програми останнього зимового місяця.

Для Абраменка це вже третя висока нагорода НОК України. Раніше він був кращим спортсменом лютого в Україні 2016 та 2018 років.

Читайте також: Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко пропустить наступний сезон

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Абраменко вирішив зробити перерву у виступах як мінімум на один сезон. Очікується, що спортсмен повернеться до активних тренувань улітку 2020 року, коли розпочнеться підготовка до сезону-2020/2021. На чемпіонаті світу розігруватимуться перші залікові очки на Олімпіаду-2022.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-