“Шахтар” запровадив нові правила купівлі квитків на свої виїзні матчі в УПЛ

“Шахтар” запровадив нові правила купівлі квитків на свої виїзні матчі в УПЛ

Укрінформ
Донецький футбольний клуб “Шахтар” увів нові правила купівлі квитків на свої виїзні матчі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.

Клуб заявив, що вводить нові правила задля безпеки і комфорту своїх уболівальників як до одного з пріоритетів діяльності. Про це повідомляє прес-служба ФК “Шахтар”.

“Клуб виступав і виступатиме противником будь-яких проявів расизму і ксенофобії, пропаганди тоталітарних ідеологій і нетерпимості за допомогою одного з ознак. Ми маємо намір боротися проти зневажливого ставлення окремих уболівальників до решти глядачів, які прийшли на матч підтримати команду і отримати заряд позитивних емоцій.

Починаючи з виїзної гри 20-го туру УПЛ “Чорноморець” - “Шахтар” (2 березня, Одеса, стадіон “Чорноморець”) діють нові правила купівлі квитків на виїзні матчі”, - йдеться в повідомленні.

Відтепер право придбати квиток на виїзний матч має уболівальник, який пройшов повну реєстрацію. Для проходження реєстрації необхідно звернутися в касу для приїжджих уболівальників, розташовану на території стадіону.

Читайте також: "Шахтар" встановив рекордну для клубу клаусулу для Тете - 150 млн євро

Реєстрація вболівальника включає заповнення анкети, надання документа, що посвідчує особу, для виконання його фотокопії (таким документом може бути на вибір: оригінал чинного українського паспорта, дійсного закордонного паспорта, чинного водійського посвідчення), згода на виконання фотознімку особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-