"Шахтар" встановив рекордну для клубу клаусулу для Тете - 150 млн євро

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін прокоментував трансфер 19-річного бразильського футболіста "Тете".

Сергій Палкін, зокрема, повідомив, що клуб встановив рекордну для себе клаусулу для бразильського новачка Тете - 150 млн євро.

“Ми придбали Тете за 15 мільйонів євро. 10 мільйонів, отримані від продажу Ракицького, плюс додали частину від трансферу Фреда - і інвестували в придбання молодого талановитого футболіста. Віримо, що це наше майбутнє, що Тете виросте у велику зірку. Що стосується клаусули або відступних, то наразі ми встановили рекордну для нас суму - 150 мільйонів євро.

Тете дуже технічний хлопець. У Бразилії його називають “ураганом” - це означає, що він вносить в оборону суперника безлад, його вкрай складно зупинити. Він володіє серйозною технікою, ударом і пасом. Він може грати на багатьох позиціях: і справа, і 10-го номера, і зліва. Це багатопрофільний футболіст.

Ми на порозі формування нового “Шахтаря”. Упевнений, через два роки він буде виблискувати. Природно, ми повинні розуміти і ставитися поблажливо до молодих хлопців: у 19 років складно прийти і все для себе відкрити. Потрібен певний час. Однозначно будуть помилки, але важливо мати терпіння. Ми впевнені в майбутньому Тете”, - цитує Палкіна прес-служба ФК “Шахтар”.

Читайте також: Тете вірить, що стане великим гравцем у “Шахтарі”

Як повідомляв Укрінформ, 28 лютого донецький футбольний клуб “Шахтар” оголосив про підписання 19-річного бразильського футболіста Тете. Контракт “Шахтаря” з Тете розрахований на 5 років. Тете вже прибув в розташування команди і незабаром приступить до тренувань.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 19-річний вихованець бразильського футбольного клубу “Греміо” Тете отримуватиме в “Шахтарі” 120 тисяч євро на місяць. Також Тете отримає 500 000 євро підйомних. Крім цього український клуб забезпечить футболісту чотири перельоти до Бразилії та житло в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-