Тете вірить, що стане великим гравцем у “Шахтарі”

Тете вірить, що стане великим гравцем у “Шахтарі”

Укрінформ
Новоспечений гравець донецького футбольного клубу "Шахтар" Тете прокоментував підписання контракту з клубом.

Тете в коментарі ТК “Футбол 1”, зокрема, зазначив, що це надзвичайно важливий крок у його кар'єрі, він вірить, що стане великим гравцем у "Шахтарі".

"Це надзвичайно важливий крок у кар'єрі. "Шахтар" відомий не тільки в Україні, але і в світі. Вдячний клубу, що повірив в мене і дав натхнення. Тепер маю намір віддати "Шахтарю" всі сили. Хочу добувати титули і неодмінно виграти з "Шахтарем" Лігу чемпіонів або Лігу Європи.

Вже знайомий з Тайсоном, Маркіньосом, Антоніо і Фернандо. З нетерпінням чекаю на зустріч з Паулу Фонсекою. Вірю, що стану великим гравцем в "Шахтарі", - цитує Тете Terrikon.

Як повідомляв Укрінформ, 28 лютого донецький футбольний клуб “Шахтар” оголосив про підписання 19-річного бразильського футболіста Тете. Контракт “Шахтаря” з Тете розрахований на 5 років.

Читайте також: “Шахтар” оголосив про підписання бразильського футболіста Тете

Раніше ЗМІ повідомляли, що 19-річний вихованець бразильського футбольного клубу “Греміо” Тете отримуватиме в “Шахтарі” 120 тисяч євро на місяць. Також Тете отримає 500 000 євро підйомних. Крім цього український клуб забезпечить футболісту чотири перельоти до Бразилії та житло в Києві.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-