Джошуа: Я не збираюся йти шляхом Льюїса, Кличко також цього не робив

Джошуа: Я не збираюся йти шляхом Льюїса, Кличко також цього не робив

Укрінформ
Чинний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO британець Ентоні Джошуа відреагував на критику на свою адресу від Леннокса Льюїса.

За словами Джошуа, він не збирається йти шляхом свого співвітчизника. Крім того, Єнтоні зазначив, що після завершення кар'єри, він буде лише в позитивному ключі висловлюватися про колег, повідомляє Klitschko-brothers.com.

"Коли я закінчу з активними виступами, буду говорити лише хороші речі про діючих суперважковаговиків, радіти, якщо вони битимуть мої досягнення і робити щось краще, ніж я, обираючи свій шлях у боксі - сказав Джошуа. - Я не збираюся йти шляхом Льюїса. Не робив цього й Володимир Кличко. Леннокс висловив свою думку, це добре, я стоятиму на своєму. Не хочу думати, що Льюїс заздрісний чи  ревнивий. Ні... Просто, повторюся: після завершення кар'єри буду говорити лише позитивні речі про діючих боксерів".

Читайте також: Батько Лопеса вважає, що бій з Ломаченком стане найлегшим в кар’єрі його сина

Нагадаємо, 53-річний екс-чемпіон світу Льюїс неодноразово критикував Джошуа за небажання боксувати з іншими топовими бійцями хевівейта, а також за те, що його співвітчизник згаяв шанс на бій за звання абсолютного чемпіона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-