У Львові пройшов дебютний обласний Форум ігрових видів спорту

У Львові пройшов дебютний обласний Форум ігрових видів спорту

Укрінформ
У концерт-арені "Малевич" відбувся перший форум ігрових видів спорту Львівщини. 

На дебютному, а в перспективі - щорічному, заході зібралися представники, тренери та гравці кращих ігрових клубів Львівської області, які представляють регіон в найвищих дивізіонах чемпіонатів України, а також на міжнародній арені, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

У відеозверненні присутніх привітав президент НОК України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, який зазначив, що Львівщина гідно представлена сильними клубами. Це - ФК "Карпати" та "Львів", гандбольна команда "Галичанка", хокейний клуб "Галицькі леви", ватерпольне "Динамо" тощо. Головний олімпієць країни подякував всім тренерам, меценатам, які підтримують ігрові види і спорт загалом, висловив побажання, щоб львівські спортсмени виступили в Токіо-2020 і здобули медалі для нашої країни.

Читайте також: НОК створює умови для кваліфікованого медичного обстеження українських олімпійців

Віце-президент Національного олімпійського комітету Микола Томенко вручив відзнаку НОК України голові обласної Федерації водного поло, бронзовому призеру літньої Олімпіади-1988 Миколі Смирнову. Президенти федерацій і клубів, тренери та гравці отримали подяки й відзнаки за активне сприяння розвитку видів спорту та олімпійського руху на Львівщині. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-