Футбольний клуб “Альбасете” оскаржить жовту картку Романа Зозулі - ЗМІ

Футбольний клуб “Альбасете” оскаржить жовту картку Романа Зозулі - ЗМІ

Відео
Укрінформ
Керівництво іспанського футбольного клубу “Альбасете” вирішило подати апеляцію на жовту картку, яку український нападник Роман Зозуля отримав в матчі проти “Ов'єдо”.

У поєдинку 27 туру іспанської Сегунди, в якому “Альбасете” зіграв унічию з “Ов'єдо” (0:0), Роман Зозуля отримав жовту картку. Про це повідомляє Zbirna.com із посиланням на AS.

Ця жовта картка стала для українського нападника п'ятою в нинішньому сезоні. Таким чином, на гру 28 туру з “Кадісом”, яка відбудеться 2 березня, Зозуля має автоматичну дискваліфікацію. Втім керівництво “Альбасете” має намір подати апеляцію на це покарання. На їхню думку, з боку Зозулі навмисної гри рукою не було.

Відео епізоду за участю Зозулі:

Зазначається, що клуб “Альбасете”, який веде реальну боротьбу за потрапляння за підсумками сезону до Прімери, на зустріч з “Кадісом” вже має двох дискваліфікованих: захисника Сантьяго Джентілетті та нападника Хав'єра Акунью.

Читайте також: Зозуля став одним із найкорисніших гравців "Альбасете" в матчі проти "Сарагоси"

Зараз іспанська команда Зозулі посідає друге місце у турнірній таблиці Сегунди і відстає від “Осасуни” лише на один пункт.

Фото: as.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-