Футбол: збірна України U-19

Футбол: збірна України U-19 "в суху" розгромила однолітків з Ізраїлю

Укрінформ
Юнацька збірна України (U-19) впевнено провела перший товариський матч проти ізраїльських однолітків.

Поєдинок відбувся ввечері 26 лютого і закінчився з рахунком 3:0 на користь підопічних Сергія Нагорняка. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Це була перша гра для Сергія Нагорняка в якості головного тренера юнацької збірної. Голами в цьому поєдинку відзначилися Михайло Мудрик (на 58-1 хвилині), Олексій Кащук (73), Данило Сікан (90).

У рамках підготовки юнацької збірна України (футболісти не старші 2000 року народження) до еліт-раунду чемпіонату Європи у команди Сергія Нагорняка запланований ще один спаринг із командою Ізраїлю. Він відбудеться 28 лютого і розпочнеться об 11.00.

Читайте також: Сергій Нагорняк офіційно очолив юнацькі футбольні збірні України U-19 і U-15

Нагадаємо, що з 15 березня чоловіча збірна України U-19 розпочне безпосередню підготовку до еліт-раунду Євро-2019. На шляху до фінальної частини змагань “синьо-жовті” зустрінуться із Сербією (20 березня), господарем турніру, Італією (23 березня) і Бельгією (26 березня). Путівку до Вірменії, де з 14-го по 27 липня проходитиме фінальна частина, отримає лише переможець групи зі списку тих, хто потрапив до основи завдяки рейтингу ITF.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-