Футбол: УПЛ визнала Мар’яна Шведа кращим гравцем 19 туру

Футбол: УПЛ визнала Мар’яна Шведа кращим гравцем 19 туру

Укрінформ
Експертна рада УПЛ визнала півзахисника львівського футбольного клубу “Карпати” Мар’яна Шведа кращим гравцем 19 туру чемпіонату України.

Українська Прем’єр-Ліга визнала Мар’яна Шведа найяскравішим футболістом з усіх, хто взяв участь у матчах 19 туру, опитавши фахівців експертної ради. Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ.

“За підсумком голосування перемогу здобув вінгер “Карпат” Мар’ян Швед, який у матчі з “Ворсклою” оформив перший для себе в УПЛ хет-трик. Він набрав сім голосів, а динамівці Беньямін Вербич і Микола Шапаренко - два і один відповідно”, - йдеться в повідомленні.

До експертної ради увійшли фахівці: Артур Валерко, Олег Венглинський, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Ігор Циганик, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

Читайте також: Прем'єр-ліга: хет-трик Шведа у Полтаві допоміг "Карпатам" розгромити "Ворсклу"

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого футболісти львівських "Карпат" із рахунком 4:0 перемогли в гостях полтавську "Ворсклу" у поєдинку 19-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр ліги. М'ячі на стадіоні імені Олексія Бутовського у Полтаві забили Франсіско Ді Франко (на 25-й хвилині) та Мар'ян Швед (51, з пенальті, 55, 90+1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-