Українець Володимир Продівус став  віце-президентом Європейської конфедерації боксу

Українець Володимир Продівус став віце-президентом Європейської конфедерації боксу

Укрінформ
Президента Федерації боксу України, члена виконкому Міжнародної боксерської асоціації (AIBA) Володимира Продівуса обрано віце-президентом Європейської конфедерації боксу (EUBC).

Кандидатура Продивуса була підтримана переважною більшістю членів Генеральної асамблеї EUBC, повідомляє прес-служба ФБУ.

"Для мене велика честь обійняти посаду віце-президента Європейської конфедерації боксу, представляти нашу державу та український бокс на світовому рівні, – зазначив Володимир Продивус. – Хочу висловити слова подяки президенту EUBC Франко Фальчінеллі за підтримку, а також усім членам Генеральної асамблеї, які віддали голоси за мою кандидатуру. Переконаний в тому, що завдяки сумісним зусиллям нового керівництва EUBC нам вдасться вивести європейський бокс на новий якісний рівень. Зроблю усе можливе для реалізації цієї мети".

Читайте також: WBA ввела "золотий" чемпіонський пояс

Додамо, що на Генеральній асамблеї EUBC обрали трьох віце-президентів EUBC з п’яти поданих кандидатур. Разом з Україною на цю посаду претендували представники Росії, Голландії, Туреччини та Молдови.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-