Лисак сподівається, що ФК

Лисак сподівається, що ФК "Ворскла" пройде атестацію на новий сезон

Укрінформ
Віце-президент полтавського футбольного клубу "Ворскла" Олег Лисак повідомив, що завдання закривати клуб не стоїть і він сподівається, що атестація на наступний сезон буде пройдена.

Олег Лисак під час представлення 22 лютого нових півзахисників "Ворскли" хорвата Едіна Шехича та серба Тодора Петровича, зокрема, зазначив, що 60-70% прибутків торік були віддані на команду, а "із незадоволеними будуть говорити".

"Від акціонера немає завдань закривати клуб. Я сподіваюся, що атестацію ми пройдемо. 60-70 відсотків прибутків торік ми віддали на команду. Звісно, є нюанси. З незадоволеними будемо говорити", - цитує Лисака Poltavske.TV.

Зі свого боку головний тренер "Ворскли" Василь Сачко прокоментував перехід нападника Владислава Кулача: "Це його рішення. У нього були варіанти. Зараз він пішов своїм шляхом, ми продовжуємо іти своїм. Щодо комплектації, то відштовхуємося від наших можливостей. Зупинилися на цих двох новачках. Сподіваюся, що вони створять конкуренцію і потраплять до основи".

Читайте також: Футбол: Владислав Кулач гратиме за "Олександрію"

Як повідомляв Укрінформ, полтавський футбольний клуб "Ворскла" має суттєві борги перед гравцями, які тягнуться від 3-4 місяців і досягають року. В останні роки "Ворскла" має труднощі з виплати зарплат, що породжує тривалі заборгованості. На початок лютого борги клуба перед гравцями в середньому нараховували термін у 6 місяців.

Фото: vorskla.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-