Баскетбол: Пустовий захворів і не допоможе збірній України в матчі з Чорногорією

Баскетбол: Пустовий захворів і не допоможе збірній України в матчі з Чорногорією

Укрінформ
Центровий каталонського баскетбольного клубу "Барселона" Артем Пустовий не допоможе сьогодні збірній України в матчі проти Чорногорії.

Артем Пустовий захворів і не приїде в Україну на заключний домашній поєдинок кваліфікації чемпіонату світу 2019 року проти Чорногорії, який відбудеться 22 лютого в  київському "Палаці спорту". Про це повідомляє Ukrbasket.net.

"Через температуру Пустовий не потрапив до заявки на гру проти "Басконії". Таким чином, через хворобу Артем не зможе взяти участь у матчі України проти Чорногорії", - йдеться в повідомленні. 

Раніше Федерація баскетбола України та каталонський клуб "Барселона" дійшли згоди щодо участі центрового збірної України Артема Пустового в останньому вікні кваліфікації чемпіонату світу-2019. За попередньою згодою, Пустовий мав приєднатися до команди сьогодні, 22 лютого, після обіду, провівши напередодні матч в Євролізі.

Читайте також: Баскетбол: Пустовий допоможе збірній України в матчах проти Чорногорії та Словенії

Як повідомляв Укрінформ, матч Україна – Чорногорія відбору ЧС-2019 з баскетболу відбудеться 22 лютого у київському Палаці спорту і розпочнеться о 19.00. Українській команді потрібна лише перемога, ще й з різницею в 7 очок та більше. За оцінкою букмекерів, кращі шанси на перемогу мають гості: коефіцієнт на перемогу Чорногорії складає 1,69, України - 2,24.

25 лютого збірна України з баскетболу зіграє проти Словенії на виїзді. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-