Збірна України з футболу кине виклик німкеням у відборі жіночого Євро-2021 - Зінченко

Збірна України з футболу кине виклик німкеням у відборі жіночого Євро-2021 - Зінченко

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з футболу Наталія Зінченко прокоментувала результат жеребкування відбору Євро-2021, за яким національна команда потрапила до однієї групи з восьмиразовим чемпіоном Європи - Німеччиною.

Наталія Зінченко у коментарі прес-службі ФФУ, зокрема, зазначила, що Німеччина є явним фаворитом у групі, демонструє атлетичний і швидкісний футбол, але "непереможних команд не буває".

"Звичайно, явний фаворит у нашій групі - збірна Німеччини, яка вже впродовж багатьох років демонструє атлетичний і швидкісний футбол, який допоміг їй здобути чимало титулів. Але, як-то кажуть, непереможних команд не буває. От і ми докладемо зусиль, аби кинути німкеням виклик.

З іншими нашими візаві, як на мене, можна сміливо розраховувати на позитивний результат, якщо ми продемонструємо свої кращі якості, готовність зіграти через "не можу". Обов'язково треба замахнутися на друге місце у групі, яке також може допомогти напряму вийти до фінальної частини змагань", - сказала Зінченко.

Читайте також: Жіноча збірна України зіграє в одній групі з Німеччиною у відборі Євро-2021 з футболу

Як повідомляв Укрінформ, зараз жіноча збірна України готується до офіційного міжнародного турніру Croatia Women’s Cup 2019, який пройде в Загребі (Хорватія) 26 лютого - 4 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-