Стаховський вперше з 2015 року вийшов до чвертьфіналу турніру ATP

Стаховський вперше з 2015 року вийшов до чвертьфіналу турніру ATP

Укрінформ
Українець Сергій Стаховський впевнено подолав друге коло турніру Асоціації тенісистів професіоналів (ATP) у Марселі (Франція) з призовим фондом €645,5 тис.

У матчі за вихід до 1/4 фіналу Стаховський здобув перемогу над французом Грегуаром Баррере - 6:3, 6:4, повідомляє БТУ.

Тенісисти провели на корті 1 годину 15 хвилин.

Наступним суперником 33-річного українця стане лідер "посіву" Стефанос Ціціпас з Греції (№12 рейтингу АТР). Тенісисти зустрічалися у 2017 році у півфіналі "челленджера" в Порторожі, де Стаховський виграв у трьох сетах (4:6, 6:4, 7:5).

Стаховський не перемагав гравців з топ-20 як раз з турніру в Марселі чотири роки тому, коли завдав поразки сьомій "ракетці" світу Стену Ваврінці на стадії 1/4 фіналу. Після цього поєдинку українець програв у 19 зустрічах з суперниками з першої двадцятки рейтингу. За свою кар'єру Сергій святкував перемоги в шести поєдинках проти представників топ-20.

Читайте також: Світоліна вийшла до півфіналу тенісного турніру в ОАЕ

Відзначимо, що Сергій Стаховський не виступав в 1/4 фіналу на змаганнях ATP Tour з 2015 року. Тоді в лютому Стаховський вийшов до чвертьфіналу в Роттердамі (програв Мілошу Раоничу), в Марселі дійшов до півфіналу (програв Жилю Сімону), а в Дубаї зіграв в 1/4 фіналу (програв Томашу Бердиху).

Турнір в Марселі завершиться 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-