Баскетбол: капітан жіночої збірної України Аліна Ягупова гратиме у WNBA

Баскетбол: капітан жіночої збірної України Аліна Ягупова гратиме у WNBA

Укрінформ
Капітан жіночої збірної України з баскетболу Аліна Ягупова стала гравцем "Лос-Анджелес Спаркс" Жіночої національної баскетбольної асоціації (WNBA).

27-річна українська баскетболістка Аліна Ягупова підписала контракт із командою жіночої НБА "Лос-Анджелес Спаркс". Про це повідомляє офіційний сайт американського клубу.

"Виконавчий віце-президент "Спаркс" і генеральний менеджер Пенні Толер оголосила сьогодні (20 лютого) про підписання української баскетболістки Аліни Ягупової", - йдеться в повідомленні.

"Я дуже рада підписати Аліну Ягупову. Аліна вже кілька років грає на високому рівні за кордоном і може зробити свій внесок на обох кінцях майданчика. Я дуже щаслива, що вона вирішила докласти свої таланти до "Спаркс" і WNBA", – сказала Пенні Толер.

Зараз Аліна Ягупова грає за турецький клуб "Чукурова", де в середньому набирає 18,2 бала за гру, робить 6,8 передачі, 5,4 підбори, 1,9 перехвата. Її середній відсоток реалізації становить 63,8%.

Читайте також: Баскетбол: команда Ягупової і Науменко здобула 19 перемогу поспіль у Туреччини

Регулярний сезон у жіночій НБА проходить із травня до вересня, а фінальні ігри відбуваються в кінці вересня - початку жовтня.

Фото: ФБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-