Світоліна прокоментувала свій рахунок у переможному матчі з Мугурусою

Світоліна прокоментувала свій рахунок у переможному матчі з Мугурусою

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна поділилася враженнями від своєї перемоги над Гарбінє Мугурусою в третьому колі турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 в Дубаї (ОАЕ).

Еліна Світоліна після матчу, зокрема, зазначила, що рахунок 6:1, 6:2 вийшов завдяки тому, що вона у цьому матчі змогла повністю сфокусуватися на грі.

"Найважливіше - це вийти на корт і фокусуватися, грати кожен розіграш дуже сфокусовано. Гарбінє Мугуруса, очевидно, - хороша тенісистка. Вона довгий час знаходиться в топі, вигравала великі турніри. Вона може повернутися в гру в будь-який момент. Ось чому мені потрібно було бути готовою до всього, ось чому в кінці вийшов такий рахунок, тому що сьогодні я була повністю у грі.

Чи зможу я виграти тут ще один титул? Я не знаю, тому що кожен рік тут складається інакше. Щороку мені насправді потрібно важко працювати. Тут у мене були важкі битви ці останні 3-4 роки. Я грала в півфіналі проти Сари Еррані, коли вона взяла тут титул (2016 року). Це була неймовірна боротьба. Навіть тоді, коли я перемагала, це не було легко. Не так, мовляв, я торкаюся до м'яча і все залітає в корт. Мені потрібно було прокладати собі дорогу до перемоги в кожному матчі", - цитує Світоліну БТУ.

Відео ключових моментів матчу:

Як повідомляв Укрінформ, краща українська тенісистка (№6 рейтингу WTA) Еліна Світоліна легко перемогла 20 лютого іспанку Гарбінє Мугурусу (№19 WTA) у третьому колі турніру Жіночої тенісної асоціації серії Premier 5 в ОАЕ із призовим фондом 2 млн 828 тис доларів. Поєдинок за чвертьфінал завершився у Дубаї з рахунком 6:1, 6:2.

Читайте також: Світоліна обіграла Мугурусу на шляху до 1/4 фіналу турніру WTA у Дубаї

В 1/4 фіналу 24-річна харківська тенісистка зустрінеться з іспанкою Карлою Суарес Наварро (№26 WTA) 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-