Фонсека: Малишев і Бондаренко з

Фонсека: Малишев і Бондаренко з "Айнтрахтом" не зіграють

Укрінформ
Головний тренер футболістів "Шахтаря" Паулу Фонсека 20 лютого поспілкувався з журналістами на передматчевій прес-конференції в Німеччині перед повторною грою 1/16 Ліги Європи (рахунок першої зустрічі - 2:2) з "Айнтрахтом".

Португальський наставник донеччан, зокрема, зазначив, що хавбек Максим Малишева та захисник Валерій Бондаренко у завтрашньому поєдинку не зіграють, повідомляє UA-football

"Максим ще не готовий, щиро можу це сказати. Він ще не може зіграти всю гру повністю. Бондаренко тренується з нами усього кілька днів. Захисник Микола Матвіенко почувається добре... Упевнений, що матч у Франкфурті проходитиме у неймовірній футбольній атмосфері, я радий цьому. Люблю грати на переповнених стадіонах. Ми зробили висновки після першої гри і виокремили позитивні моменти. Я вимагаю від футболістів, щоб вони були хоробрими та сміливими, а результат буде на табло", - підкреслив Фонсека.

Читайте також: Хацкевич: У київському матчі проти греків "Динамо" має більш агресивно атакувати

Наставник "Айнтрахта" Аді Гюттер, раніше в середу, у свою чергу, сказав: "Гра із "Шахтарем" має для нас найвищий пріоритет. Ми в нокаут-раунді, що й визначає важливість поєдинку. Наша команда не може просто бігти вперед. "Шахтар" дуже добре використовує свої моменти, і варто пам'ятати про це. Завтра нам потрібно не показувати красиву гру, а проходити в наступний раунд... Желсона Фернандеса, ймовірно, у четвер на полі не буде. Себастьян Роде і Давід Абрахам зберігають шанси зіграти".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-