Хацкевич: У київському матчі проти греків

Хацкевич: У київському матчі проти греків "Динамо" має більш агресивно атакувати

Фото, відео
Укрінформ
21 лютого футболісти "Динамо" проведуть у Києві поєдинок у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи (перша гра - 2:2) проти грецького "Олімпіакоса".

Сьогодні під час передматчевої прес-конференції головний тренер українського клубу Олександр Хацкевич зазначив, що налаштовує своєх підопічних на атакувальний, агресивний футбол, повідомляє Укрінформ.

Тренування Динамо / Фото Павло Багмут, Укрінформ

"Звичайно, і ми, і "Олімпіакос" прагнемо вийти до наступного етапу Ліги Європи. Тому, упевнений, на "Олимпійському" буде важка безкомпромісна гра. Динамівці мають завтра грати в атакувальний, агресивний футболу. Разом з тим, зазначу, що в обох командах є кваліфіковані гравці, які самотужки можуть вирішити долю протистояння. Хочу звернутися до наших уболівальників: прийдіть і підтримайте динамівців!" - сказав Хацкевич.

Під час прес-конференції пройшла презентація іспанського форварда "Динамо" Франа Соля, який, виступаючи перед журналістами, зазначив, що своїми забитими мʼячами хоче допомогти українському клубу досягти високих результатів на футбольному полі. 

Читайте також: "Динамо" обіграло "Ювентус" у плей-офф Юнацької ліги УЄФА

"Мене дуже добре прийняли в команді. Тепер найголовніше - досягти зіграності. Перший забитий мʼяч за "Динамо" обовʼязково додасть мені упевненості. Завтра за підтримки наших уболівальників ми досягнемо потрібного результату у грі з "Олімпіакосом", - додав новачок київського "Динамо". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-