Розпочався продаж квитків на матч Литва – Україна відбору Євро-2020 з футболу

Розпочався продаж квитків на матч Литва – Україна відбору Євро-2020 з футболу

Укрінформ
Розпочався продаж квитків на матч кваліфікаційного раунду Євро-2020 з футболу Литва – Україна, який відбудеться 7 вересня.

Федерація футболу Литви встановила ціну на квиток 15 євро (530 грн). Квитки продаються онлайн виключно на сайті ticketsbox.com. Перший етап продажу 300 квитків триватиме до кінця лютого. Про це повідомляє прес-служба ФФУ

Поєдинок Литва – Україна в рамках відбору на чемпіонат Європи з футболу-2020 пройде 7 вересня у Вільнюсі на стадіоні Литовської футбольної федерації, який вміщує 5 000 глядачів. Згідно з регламентом змагань, Федерація футболу України має право отримати лише 5% від загальної кількості місць, що складає 273 місця в секторі RE. 

Зважаючи на те, що фан-рух збірної України "Вірні збірній" планує направити до Литви близько 350 вболівальників, ФФУ звернулася до Литовської ФФ з проханням розглянути можливість виділення додаткової кількості квитків для своїх уболівальників. Литовська сторона погодилася надати Україні ще 612 місць у секторі RD за умови, що викуп цієї квоти ФФУ підтвердить до кінця лютого.

Читайте також: ФФУ запускає новий проект - "Футбольна кухня"

У зв’язку з цим уже зараз, за півроку до дати матчу, ФФУ оголосила про відкриття продажу квитків на матч у Вільнюсі. 

Поєдинок Литва – Україна відбору футбольного Євро-2020 відбудеться 7 вересня 2019 року у Вільнюсі й розпочнеться о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-