Баскетбол: Санон розповів про свою готовність до матчу збірної України проти Чорногорії

Баскетбол: Санон розповів про свою готовність до матчу збірної України проти Чорногорії

Укрінформ
Захисник словенського баскетбольного клубу "Олімпія" Іссуф Санон розповів про свою готовність до матчів збірної України проти Чорногорії і Словенії в рамках відбору ЧС-2019.

Іссуф Санон, який вдруге у своїй кар’єрі отримав виклик до збірної України з баскетболу, зокрема, зазначив, що отримує задоволення від гри в захисті й може захищатися "навіть із закритими очима".

"Минулого ігрового вікна я добре себе показав: зробив кілька хороших кидків. Сподіваюся, що зараз мені вдасться показати всі свої найкращі якості і я допомагатиму своїм партнерам. У нас дуже згуртована команда, мені подобається її енергія. Сподіваюся, що ми виграємо.

Я грав проти гравців збірної Чорногорії багато разів. Не можу сказати, що гратиму проти якоїсь суперкоманди, всіх їх знаю, всіх їх бачив - немає сенсу нервувати. Захищатися я можу навіть із закритими очима. Я завжди отримую задоволення від гри в захисті. Коли я прийшов у першу команду "Дніпра", Денис Журавльов побачив це в мені, дав ази і зробив з мене хорошого захисника.

Рівень чемпіонатів України та Словенії? Думаю, ці ліги приблизно на одному рівні. Але не потрібно забувати, що ми ще граємо в Лізі чемпіонів і Адріатичній лізі. Там хороший рівень, багато сильних гравців. Я ось проти Сані Липового грав двічі, там вистачає хлопців, які грали в НБА і інших сильних чемпіонатах", - цитує Санона XSPORT.

Читайте також: Баскетбол: Мурзін розповів про готовність збірної України до матчу з Чорногорією

Як повідомляв Укрінформ, Іссуф Санон увійшов до розширеного складу баскетболістів, яких тренерський штаб збірної України заявив на вирішальні поєдинки відбору на чемпіонат світу-2019.

Заключні матчі кваліфікації ЧС-2019 з баскетболу відбудуться 22 лютого (у київському Палаці спорту проти Чорногорії) і 25 лютого (у Любляні проти Словенії).

Фоо: ФБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-