"Шахтар" представив свого новачка бразильського футболіста Маркоса Антоніо

Відео
Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" офіційно підтвердив підписання контракту з бразильським півзахисником Маркосом Антоніо.

Футболіст прибув до розташування команди "Шахтаря" після участі в чемпіонаті Південної Америки і тренується вже в загальній групі. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар".

Маркос Антоніо є уродженцем штату Баїя і вихованцем "Атлетико Паранаенсе". З літа 2018 року грав за "Ешторіл" із другої ліги Португалії. Деякий час провів у молодіжному складі, а в основі дебютував 30 вересня в кубковому матчі з ФК "Васко да Гама" (1:0). 8 жовтня вперше вийшов в чемпіонаті в старті проти "Академіки" (7:2) і відзначився гольовою передачею. Всього за "Ешторіл" Антоніо провів 6 поєдинків.

2017 року Маркос Антоніо зі збірною Бразилії U-17 виграв чемпіонат Південної Америки, забивши 1 м'яч. Влітку того ж року "селесао" стали бронзовими призерами чемпіонату світу в Індії (7 матчів, 1 гол). Взимку 2019-го разом із вінгером "Шахтаря" Маркіньосом Сіпріано виступав у складі U-20 на чемпіонаті континенту в Чилі і виявився єдиним бразильцем в символічній збірній турніру за оцінкою CONMEBOL.

Офіційна презентація Маркоса Антоніо в якості гравця "Шахтаря" відбудеться у Києві 19 лютого і розпочнеться о 17.20.

Читайте також: Новачок Маркос Антоніо провів перше тренування у складі «Шахтаря»

Як повідомляв Укрінформ, днями 18-річний новачок "Шахтаря" провів перше повноцінне тренування в загальній групі.

Відео першого тренування Антоніо в "Шахтарі":

До заявки на Лігу Європи Маркос Антоніо не потрапив, а от у матчах УПЛ новачок може вже грати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-