Букмекери дали прогноз на матчі

Букмекери дали прогноз на матчі "Шахтаря" і "Динамо" в 1/16-й Ліги Європи УЄФА

Укрінформ
У четвер, 21 лютого, футболісти донецького "Шахтаря" та київського "Динамо" проведуть поєдинки у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти німецького "Айнтрахта" і грецького "Олімпіакоса" відповідно.

Букмекери у протистояннях цих пар вважають фаворитами "Айнтрахт" та "Динамо", повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill у матчі "Айнтрахт" - "Шахтар" дає коефіцієнт на перемогу господарів 1,85. Нічия оцінюється в 3,90, а перемога "Шахтаря" - в 3,75.

Цю зустріч розсудить іспанська бригада суддів. В якості головного арбітра працюватиме Антоніо Матеу Лаос. Йому допомагатимуть судді на лініях - Пау Сербіан і Роберто дель Паломар. 4-й рефері - Теодоро Маган.

Гру, яка відбудеться на "Коммерцбанк-Арені" у Франкфурті-на-Майні, у прямій трансляції покаже телеканал "Футбол 1". Початок - о 19.55.

Нагадаємо, перший поєдинок команд на ОСК "Металіст" у Харкові завершився результативною нічиєю - 2:2, причому з 11-ї хвилини донеччани грали у меншості. Після другого попередження поле залишив Тарас Степаненко.

М'ячі в командах забивали: Марлос (10-я хвилина) і Тайсон (67) - у "Шахтаря"; Мартін Гінтереггер (7) та Філіп Костич (50) - у складі франкфуртців.

У матчі "Динамо" - "Олімпіакос" William Hill перемогу українського клубу оцінює коефіцієнтом 2,25, нічию - 3,20, перемогу греків - 3,30.

Матч на київському НСК "Олімпійський" (21 лютого, 22.00) обслуговуватимуть словаки. Головний арбітр - Іван Кружляк, лайнсмени - Томаш Соломані та Браніслав Ганчко, 4-й суддя - Ян Позор.

Читайте також: Куплені онлайн квитки на матч "Динамо" – "Олімпіакос" можна не роздруковувати

Перша гра суперників також завершилася з рахунком 2:2, і динамівцям теж довелося постійно наздоганяти суперників. Перший м'яч у ворота киян у Піреї на 9-й хвилині забив Ахмет Хасан. На 27-й хвилині рахунок зрівняв Віталій Буяльський, але на 40-й Бастіан Діаш знову вивів "Олімпіакос" уперед. Українському клубу вдалося знову відновити рівновагу на 90-й хвилині. Відзначився Беньямін Вербич.

Гру зі столиці України у четвер транслюватиме "Футбол 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-