Капітан українських баскетболістів Кравцов: Збірна зробить все, щоб грати на чемпіонаті світу

Капітан українських баскетболістів Кравцов: Збірна зробить все, щоб грати на чемпіонаті світу

Укрінформ
Чоловіча національна збірна України з баскетболу провела у вівторок у малому залі київського Палацу спорту відкрите тренування напередодні матчів відбору на ЧС-2019 проти Чорногорії (22 лютого) та Словенії (25 лютого).

Відповідаючи на запитання представників мас-медіа, капітан українських "гулліверів" центровий В'ячеслав Кравцов зазначив, що наша команда зробить все можливе для того, щоб завоювати путівку на чампіонат світу, повідомляє Укрінформ.

"Усього путівки на світову першість отримують три команди з групи. Іспанія і Туреччина вже це зробили. За решту боремося ми, чорногорці та команда Латвії. Безперечно, матч проти Чорногорії буде дуже складним. Чорногорці посилилися після першої гри з нами. Їм вдалося зібрати дуже боєздатний склад. Постараємося зіграти тактично грамотно проти їхніх лідерів. Дуже сподіваємося на підтримку трибун. Наша команда омолодилася, тому постараємося показати швидкий, темпової баскетбол. У збірній ми б'ємося за рідну країну, за прапор, герб і зробимо все, щоб потрапити на чемпіонат світу", - сказав Кравцов.

Читайте також: Баскетбол: Збірна Чорногорії зазнала кадрових втрат перед матчем з Україною

Нагадаємо пстановище команд у європейській відбірковій групі I світової першості перед двома заключними турами: Іспанія - 18 очок, Туреччина - 17, Чорногорія - 16, Латвія - 16, Україна - 15, Словенія - 13.

Фінальна частина ЧС-2019 пройде в Китаї з 31 серпня по 15 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-