Баскетбол: Збірна Чорногорії зазнала кадрових втрат перед матчем з Україною

Баскетбол: Збірна Чорногорії зазнала кадрових втрат перед матчем з Україною

Укрінформ
Головний тренер чоловічої збірної Чорногорії з баскетболу Звєздан Митрович прокоментував кадрові втрати перед матчем проти України в рамках відбору на ЧС-2019.

У балканців травмувалися плеймейкери Нікола Іванович та Огнен Чарапич. Також пошкодився Нікола Павличевич, якого викликали на заміну. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

"Ці втрати наразі є для нас величезною проблемою. Цю позицію доведеться закривати комусь, для кого вона незвична. Звичайно, є різні математичні варіанти розвитку ситуацію в групі, та ми не концентруємося на цьому. Лише думаємо про наступний матч. В Україну їхатимемо лише за перемогою. Знаємо, що Україна добре грає в дома, то ж будемо уважно аналізувати суперника. У Києві завжди повний зал та чудова атмосфера. Багатьох хлопців з їхньої збірної я чудово знаю, адже сам багатьох з них тренував", - сказав Митрович.

Читайте також: Баскетбол: збірна України без Геруна і Пустового готується до відбору ЧС-2019

Чоловіча національна збірна України з баскетболу завершує боротьбу в кваліфікації чемпіонату світу-2019. Залишилося лише два поєдинки: 22 лютого в Києві проти Чорногорії та 25 лютого в Словенії.

Балканці, як і українці, вже розпочали підготовку до своїх заключних матчів. Команді Звєздана Митровича достатньо однієї перемоги для здобуття путівки в фінальний турнір чемпіонату світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-