Баскетбол: збірна України без Геруна і Пустового готується до відбору ЧС-2019

Баскетбол: збірна України без Геруна і Пустового готується до відбору ЧС-2019

Укрінформ
Чоловіча збірна України з баскетболу розпочала підготовку до вирішальних матчів проти Чорногорії та Словенії в рамках відбору на чемпіонат світу-2019.

Не зможуть допомогти національній збірній в цих поєдинках гравець іспанського "Бреогана" Володимир Герун та Артем Пустовий, який виступає за каталонську "Барселону". Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

"Через проблеми зі спиною (не повністю залікована травма) не допоможе нашій команді бігмен іспанського "Бреогана" Володимир Герун, також не зіграє за збірну України Артем Пустовий, якого до лав національної збірної не відпустила Барселона. Не зможе дебютувати за головну команду і форвард "Черкаських Мавп" Іван Ткаченко, який отримав травму коліна під час останнього матчу Суперліги Парі-Матч проти Одеси. Усі інші гравці, які потрапили до ростера, прибули до лав збірної України та приступили до повноцінних тренувань", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Баскетболісти "Барселони" закликали підтримати збірну України на відборі ЧС-2019

Також відзначається, що тренерський штаб запросив до тренувального табору бігмена "Київ-Баскета" В’ячеслава Петрова, який не потрапив до попереднього розширеного складу збірної України.

Матчі відбору чоловічої збірної України на ЧС-2019 з баскетболу відбудуться 22 лютого (проти Чорногорії у київському Палаці спорту) та 25 лютого (проти Словенії у Любляні).

Сьогодні, 19 лютого, збірна України об 11.45 розпочне відкрите тренування в малій залі Палацу спорту. Вчора баскетболісти провели два перших тренування в рамках першого дня збору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-