Бокс: Андрій Руденко налаштований виграти бій за пояс чемпіона Європи

Бокс: Андрій Руденко налаштований виграти бій за пояс чемпіона Європи

Фото
Укрінформ
Український боксер завершує підготовку до поєдинку проти Агіта Кабаєли.

Український боксер суперважкої ваги Андрій Руденко завершує підготовку до бою за пояс чемпіона Європи за версією EBU. Про це повідомляє Укрінформ.

Суперником українця стане володар титулу - німець Агіт Кабаєл. Бій відбудеться 2 березня в Магдебурзі.

У ці дні Руденко працює під керівництвом досвідченого українського тренера Андрія Синепупова в залі «Чемпіон», що в Солом'янському районі Києва. За словами тренера, підготовка увійшла у вирішальну фазу.

Тренування боксера Андрія Руденка / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

«Зараз проводимо по два тренування на день. Андрій близький до своєї бойової ваги і оптимальної форми. Спарингуємо, відпрацьовуємо кілька варіантів бою проти Кабаєли. 26 лютого вилітаємо до Німеччини на бій. Там головне цілком зосередитись на майбутньому поєдинку, не піддаватись на різноманітні «хитрощі» від приймаючої сторони», - розповів Андрій Синепупов.

Читайте також: Українець Андрій Руденко боксуватиме за титул чемпіона Європи

Тренер українського боксера вважає, що Кабаєла, який майже на 10 років молодший за Руденка, матиме перевагу у витривалості. Водночас бокс німця дуже одноманітний і передбачуваний, і в цьому його слабкість. План Руденка на бій полягатиме у зміні тактик протягом поєдинку та кількох сюрпризах, які готовить тренерський штаб.

«Перемога над Кабаєлою дуже важлива для кар’єри Андрія. Якщо він виграє чемпіонський пояс EBU, то згідно з контрактом, отримає ще два-три поєдинки з відомими суперниками», - сказав Андрій Синепупов.   

Нагадаємо, востаннє Руденко боксував у грудні 2018 року, коли він вийшов у ринг в андеркарті вечора боксу за участю Дениса Беринчика. Андрій тоді нокаутував британця Джона Волау.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-