Українські легкоатлети вибороли 7 медалей на чемпіонаті ABAF у приміщенні

Українські легкоатлети вибороли 7 медалей на чемпіонаті ABAF у приміщенні

Укрінформ
На чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) у приміщенні українці виграли 7 медалей – 4 золоті та 3 срібні.

Українки не мали собі рівних у секторі для горизонтальних стрибків. Марина Бех-Романчук уже першою спробою на 6,49 м могла б оформити перемогу зі стрибків у довжину. Проте це був далеко не найкращий її стрибок. У третій спробі Бех-Романчук приземлилася на позначці 6,70 м, а у заключній, шостій, - на 6,76 м. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Анна Красуцька виграла змагання з потрійного стрибка з результатом 13,77 м. 

Євген Гуцол став чемпіоном ABAF з бігу на 800 м (1.48,52 хв).

Золоту крапку у виступах українців поставила жіноча естафетна команда 4х400 м. Катерина Климюк, яка бігла на першому етапі, захопила лідерство і надалі наші спортсменки – Тетяна Мельник, Анастасія Бризгіна й Анна Рижикова – його лише нарощували. У результаті, українська четвірка перемогла з часом 3.33,76 хв.

Читайте також: Легка атлетика: став відомий склад збірної України на чемпіонат ABAF-2019

Яна Качур виборола "срібло" у фіналі з бігу на 60 м із результатом 7,35 с.

Ганна Чубковцова на старті 60-метрівки з бар’єрами програвала суперницям, проте на другій половині дистанції зуміла надолужити втрачене і на фініші була другою (8,24 с).

Віталій Бутрим виборов срібну нагороду на дистанції 400 м (47,09 с).

Чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) у приміщенні проходив 16 лютого у Стамбулі (Туреччина).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-