Наставник українських футзалісток: Команда прагнула фіналу, але суперниці були сильнішими

Наставник українських футзалісток: Команда прагнула фіналу, але суперниці були сильнішими

Укрінформ
Учора жіноча збірна України з футзалу програла півфінальний матч чемпіонату Європи господаркам змагань з команди Португалії - 1:5. 

Проте, головний тренер наших футзалісток заявив, що він пишається своїми підопічними, які показал все, на що здатні, проте суперниці були сильнішими, повідомляє прес-служба ФФУ. 

"Хочу привітати португальську команду та побажати їй удачі у фіналі. Я дуже пишаюся своїми підопічними, тому що вони робили для перемоги все можливе. Ми хотіли пройти далі, проте суперник, безперечно, був сильнішим", - зазначив Шайтанов.

Наставник футзалісток Португалії Луїс Консейсау, у свою чергу, сказав: "Вітаю збірну України з її перформансом. Суперниці створювали нам проблеми протягом матчу. Вони змусили підшукувати різні тактики, і в цьому є окраса футзалу. У першому таймі ми створили багато моментів, але після перерви Україна вирівняла гру. Утім, ми добре відреагували".

Читайте також: Футзал: жіноча збірна України програла півфінал Євро-2019

Нагадаємо, у неділю, 17 лютого, "синьо-жовті" посперечаються за третє місце з Росією (початок поєдинку - о 18.00 за київським часом). Португалія того ж дня у фіналі зійдеться з командою Іспанії (20.30).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-