Світоліна поділилася враженнями від перемоги над Муховою на турнірі в Досі

Світоліна поділилася враженнями від перемоги над Муховою на турнірі в Досі

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна поділилася враженнями від сьогоднішньої перемоги над чеською тенісисткою Кароліною Муховою в чвертьфіналі турніру WTA Premier у Досі (Катар).

Еліна Світоліна в коментарі БТУ, зокрема, зазначила, що намагалася швидко рухатися і бути рішучою при виконанні своїх ударів.

"Я не знала багато про Мухову до нашої гри, лише трохи її стиль у тенісу. Вона може грати дуже добре. Я намагалася швидко рухатися і бути рішучою при виконанні своїх ударів.

З приводу переваг на півфінал, грати мені проти Сімони Халеп або Юлії Гьоргес, то я безумовно постараюся сфокусуватися на своїй грі, мені важливо добре рухатися. Це буде півфінал, так що я просто постараюся отримати задоволення від гри. Це буде хороший матч", - сказала Світоліна.

Читайте також: Світоліна вийшла до півфіналу тенісного турніру в Катарі

Як повідомляв Укрінформ, 14 лютого перша "ракетка" України і сьомий номер світової класифікації Еліна Світоліна подолала чвертьфінальну стадію турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier - Qatar Total Open - в Досі (Катар) з призовим фондом $916 тисяч. Путівку до півфіналу змагань Світоліна здобула у зустрічі зі 132-ю "ракеткою" світу 22-річною Кароліною Муховою, обігравши представницю Чехії з рахунком 6:4, 6:2.

Відео ключових моментів матчу:

За вихід у фінал катарського турніру посіяна під 4-м номером Світоліна зустрінеться з переможницею матчу між першим номером "посіву" румункою Сімоною Халеп та німкенею Юлією Гьоргес (9).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-