Тамаш Кадар захворів і може не зіграти за

Тамаш Кадар захворів і може не зіграти за "Динамо" проти "Олімпіакоса"

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Тамаш Кадар може не зіграти у сьогоднішньому матчі 1/16 фіналу ліги Європи УЄФА проти грецького "Олімпіакоса".

Тамаш Кадар ризикує пропустити цей поєдинок через хворобу. Про це повідомляє Football Hub.

"Тамаш Кадар з "Олімпіакосом" не зіграє?! За нашою інформацією, захисник захворів і не допоможе "Динамо" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи", – йдеться в повідомленні.

Раніше про кадрові проблеми напередодні матчу проти "Олімпіакоса" розповів головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "У "Динамо" вистачає кадрових втрат. Надовго вибули Йосип Пиварич та Артем Бесєдін, під питанням участь в матчі ключового захисника Тамаша Кадара. Точно не зіграє Буено, у якого проблеми з м'язами".

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" має кадрові втрати, але з "Олімпіакосом" зіграємо сконцентровано

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 14 лютого, футболісти київського "Динамо" проведуть перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса". Виїзну зустріч "Динамо" з грецьким "Олімпіакосом", яка розпочнеться на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї о 19.55 за київським часом, транслюватиме телеканал "Футбол 1".   Букмекери у цьому протистоянні фаворитом вважають "Олімпіакос".

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-