Сімона Халеп поділилася враженнями від гри проти Лесі Цуренко

Сімона Халеп поділилася враженнями від гри проти Лесі Цуренко

Відео
Укрінформ
Екс-перша "ракетка" світу румунська тенісистка Сімона Халеп поділилася враженнями від гри проти українки Лесі Цуренко в матчі другого кола турніру WTA серії Premier - Qatar Total Open, що проходить у Досі (Катар).

Сімона Халеп, зокрема, зазначила, що проти Цуренко завжди важко грати, українка не дозволяє тримати свій ритм і відмінно відчуває м'яч.

"Проти неї завжди важко грати, тому що вона не дозволяє тримати свій ритм. Вона пробиває по незвичайній траєкторії, але все одно відмінно відчуває м'яч. Її удари непросто брати, і з нею завжди складно, але я відчуваю її гру і, напевно, саме тому кожен раз її обіграю.

Навіть програючи 1:3 у другому сеті, я змогла зібратися і сказала собі, що повинна бути більш сконцентрованою. У мене це вийшло, і я щаслива, що в підсумку змогла здобути перемогу", - цитує Халеп БТУ.

Як повідомляв Укрінформ, 13 лютого друга "ракетка" України Леся Цуренко зазнала поразки від екс-першої "ракетки” світу Сімони Халеп з Румунії в матчі другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier - Qatar Total Open - в Досі (Катар) з призовим фондом $916 тисяч.

Відео ключових моментів поєдинку:

У чвертьфіналі турніру WTA в Досі посіяна під першим номером Халеп зіграє з німкенею Юлією Гьоргес.

Фото: Jimmie48 Photography 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-