Гра з Остапенко була трохи нестабільною - Світоліна

Гра з Остапенко була трохи нестабільною - Світоліна

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна поділилася враженнями від своєї перемоги над Оленою Остапенко на тенісному турнірі в Досі (Катар).

Еліна Світоліна, зокрема, зазначила, що гра була трохи нестабільною, але спортсменка задоволена сьогоднішньою перемогою.

"Сьогодні були важкі погодні умови, нам потрібно було до них пристосуватися. Ось чому, як мені здається, гра була трохи нестабільною. У підсумку я задоволена, як подавала протягом матчу, потрібно було боротися за кожен м'яч, так що я задоволена, що виграла.

У мене були невеликі проблеми зі здоров'ям після Австралії, тому я в останню хвилину прийняла рішення сюди приїхати. Мені просто подобається виступати на кортах у Досі, у мене багато приємних спогадів про цей турнір, тут було багато наполегливих битв.

Я чула, що багато тенісисток знялися з турніру через погане самопочуття. У перші кілька днів тут я теж не відчувала себе добре. Так, це дивно, що стільки гравців знялися зі змагань. Але все одно склад учасниць все ще сильний, багато хороших матчів, і я з нетерпінням чекаю свій наступний поєдинок", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна обіграла Остапенко у другому колі турніру WTA в Катарі

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 13 лютого, Еліна Світоліна обіграла Олену Остапенко з Латвії у 2-у раунді турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Qatar Total Open у Досі (Катар) із призовим фондом 916 тис доларів і вийшла до чвертьфіналу турніру.

Відео ключових моментів матчу:

У третьому колі Еліна Світоліна зустрінеться із чешкою Кароліною Муховою (№132 WTA).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-