Українці Шабранський, Скороход і Тесленко візьмуть участь у вечорі боксу в Торонто

Українці Шабранський, Скороход і Тесленко візьмуть участь у вечорі боксу в Торонто

Укрінформ
Українські боксери В'ячеслав Шабранський. Станіслав Скороход і Олександр Тесленко вийдуть в ринг у рамках одного вечора боксу, який відбудеться в Торонто (Канада) 29 березня.

Суперники українських боксерів стануть відомі пізніше. В карді вечора боксу в Торонто свої бої також проведуть три представники Канади. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на Boxing Scene.

Колишній претендент на пояс WBO в напівважкій вазі В'ячеслав Шабранський 29 березня в Торонто спробує закрити поразку від Сергія Ковальова.

Український боксер у першій середній вазі Станіслав Скороход проведе третій в кар'єрі поєдинок в Канаді після поразки роздільним рішенням суддів у київському поєдинку від Арама Амірхаяна за пояс WBO International.

Третій український учасник вечора боксу в Торонто суперважкоатлет Олександр Тесленко всі свої бої провів у Північній Америці.

Читайте також: Боксер Ломаченко відвідав тиждень моди у Нью-Йорку

Нагадаємо, що 2017 року в американському штаті Меріленд відбувся вечір боксу за участю українців Василя Ломаченка, Олександра Усика і Олександра Гвоздика. Тоді всі троє завершили свої бої перемогами.

На фото: В.Шабранський/Boxing Scene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-